Pyysaaren talvitapahtuma lauantaina 3.3.

Pyysaaren perinteistä talvipäivää vietetään lauantaina 3.3. klo 11 - 14. Talkoointoisille lumi-, puu- ja muita vuodenaikaan sopivia talkootöitä, lapsille ja lapsenmielisille lumisia leikkejä ja kaikille hernekeittoa ja pannukakkua. Grilli myös kuumana, omat makkarat mukaan, sinapit seuran puolesta.

Juhannus Pursiniemessä

Juhannuspäivä 25.6.2016 on aurinkoinen. Loikoilet praia de Pupacabanalla. Ipuneman tyttö tanssahtelee kuumalla hiekalla. Veneiden istumalaatikoissa tarjoillaan uimareille trooppisia hedelmiä ja jääkylmää Guaraná-limonaadia. Churrascaria-vartaat paahtuvat grillissä. Peiconpesan favelassa kypsyy feijoada-papupata. Jossain soi samba. Kohta hiekkarannalla alkavat juhannuspäivän nyyttikestit.

Purciniemen juhannuksen teemana on olympiakaupunki Cidade Olímpica Rio de Janeiro.

Mukaan pääset tulemalla ajoissa paikalle. BEM-VINDO ao Rio de Janeiro!

Juhannus Pursiniemessä Muumi-hengessä!

Tänä vuonna vietämme Pursiniemen juhannusta Tove Janssonin iki-ihanalla Muumi-teemalla. Sata vuotta sitten syntynyt Tove Jansson vietti seurueineen kesiään Pellingin saaristossa, ja sadun taika leviää nyt myös Pursiniemeen. Vaarallinen Juhannus -kirjan innoittamina rekvisiitaksi saareen istutamme ”positiivisuuden kylttejä”, jotka toivottavasti jäävät myös junnuleiriläisten iloksi ja opiksi, miten saaresta voi ottaa riemun irti riehumatta ja luontoa kunnioittamalla.

Lue lisää: Juhannus Pursiniemessä Muumi-hengessä!

Syyskokouksen 2014 päätöksiä

HTPS:n syyskokous 24.11. valitsi uudelleen seuran puheenjohtajaksi Helena Venäläisen ja varapuheenjohtajaksi Lasse Holmströmin, sihteeriksi Ilppo Kivivuoren tilalle Pirjo Rauanheimon sekä taloudenhoitajaksi Johanna Mäkisen tilalle Markku Lehtolan. Johtokunnan jättävät myös Timo Järvinen ja Vesa Peipinen, tilalle valittiin Kari Paljakka ja Mauri Rauanheimo. Kiitämme johtokunnan nyt jättäviä jäseniä ansiokkaasta johtokuntatyöstä seuramme hyväksi.

Lue lisää: Syyskokouksen 2014 päätöksiä

joulukuu 2018