Jollaleirit kesäkuun alussa

HTPS järjestää kaksi päiväleiriä Pyysaaressa kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla. Leirit sopivat vasta-alkajille ja perusteet jo omaaville.

Lasten purjehduskoulussa opitaan hallitsemaan purjejollaa itsenäisesti ja samalla saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä sekä monipuolisesta lajista. Kalustona kursseilla käytetään Optimisti- ja Zoom8-jollia.

Ohjaajina leireillä ja valmennuksissa toimivat SPV:n Junioriohjaajan koulutuksen käyneet nuoret sekä aikuiset. Nuoret ohjaajat ovat entisiä optimisti- ja zoom8-jollapurjehtijoita. Alkeiskurssin suorittaneet lapset ja nuoret voivat jatkaa harrastusta osallistumalla seuran viikoittain järjestämiin harjoituksiin. Harrastuksessa edistyessä voi osallistua myös eri tasoryhmien valmennusryhmiin ja kilpailuihin yhdessä seurakavereiden kanssa.

Ilmoittautuminen HTPS:n päiväleireille Pyysaareessa tapahtuu East Side Sailing Teamin sivustolla. Päiväleirin hinta on HTPS:n jäsenille 245 € ja muille 275 €, joka sisältää liittymisen seuraan, 1.vuoden jäsenmaksun, SPV:n jäsenyyden ja jäsenlehden, purjehtijan vakuutuksen, sekä oikeuden osallistua seuran viikkoharjoituksiin. Pursiniemen perinteisen kesäleirin ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, katso lisää kohdasta Junnuleiri.

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä.  Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista.

Junnukalenteri

helmikuu 2018