Lipunlaskupuhe 2017

Hyvät työväen pursiseuran jäsenet!
Tämä kausi on ollut monella tapaa hieno. Voimme olla ylpeitä siitä aktiivisuudesta, millä seuralaiset ovat tänä vuonna osallistuneet yhteisten hankkeiden ja tapahtumien toteuttamiseen.
Tukikohdissa on ollut isoja remontteja lähinnä ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Näitä mekin olemme osaltamme onnistuneet edistämään. Rantamuurin korjaus isoimpana on nyt valmis. Kelkka ja ratakin on melkein korjattu. Pursiniemen osalta poijut on uusittu. Kaupunki vaihtaa poijut Pyysaaressa vielä ennen seuraavaa kautta.
Kilpailuja on pidetty perinteiseen tapaan ja niissä on menestytty. Folkkarien SM-kisojen järjestäminen onnistui todella hyvällä talkoohengellä ja Pyysaari saatiin edustuskuntoon. Olemme viiden suurimman seuran joukossa ja meitä arvostetaan muissa seuroissa. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja järjestelyissä mukana olleille. Onnittelut vielä SM-voitosta Filurin miehistölle. Talkoohenkeä tarvitaan jatkossakin ja uskon sitä meiltä löytyvän halutessamme.
Junioritoiminta on vilkastunut. Easy Sport ja Fun Action -toiminta on lisäksi mahdollistanut ns. matalan kynnyksen osallistumisen purjehdusharrastukseen. Kiitos juniorivalmentajille ahkerasta työstä.
Tämän syksyn ja talven aikana järjestetään pitkän tähtäimen suunnittelun seminaaripäivät. Suunnitelmallisuutta toimintaan tarvitaan, jotta voimme ennakoida toimintaa myös talouden näkökulmasta. Tavoitteena on tehdä suunnitelmat sekä toimikunnittain että hallinnon osalta. Meidän tulee lisäksi parantaa toimikuntien organisointia ja tehtävien vastuuttamista selkeämmin. Toimikuntien vetäjät ovat tässä avainroolissa.
Jäsenistö on kiitollista itse vapaaehtoisesti järjestämistämme palveluista, kuten kanttiinit keväällä ja syksyllä ja katsastuksen järjestymiseen omassa tukikohdassa. Emme kuitenkaan pysty ylläpitämään toimintoja, jos ei lisää ihmisiä löydy tekemään asioita. Toimikuntarekrytointi on käynnistetty ja voit jo tänään ilmoittautua. Tervetuloa mukaan! Jokainen voi lisäksi osaltaan edistää asioita osallistumalla talkoisiin ja toimintaan, vaikka ei kuuluisikaan toimikuntiin.
65-vuotias ravintolamme Palma de Pyy on tuottanut mukavasti. Uusi asuinalue ja tekemämme markkinointitoimenpiteet ovat tuoneet uusia asiakkaita. Kiitos ravintolan henkilökunnalle kaudesta. Mukavaa lipunlaskujuhlaa kaikille.

joulukuu 2018
ma syys 24 @17:30 - 08:00PM